De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets e

De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt  Lunds universitets e
De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets eller någon annan myndighets ställningstaganden.

onsdag 12 september 2012

Campus Helsingborg

Har hört illvilliga rykten om att de nya hås och håp som gavs till utbildningar som startades i Helsingborg kan komma att frysa inne efter 2015 eller 2016, hur långt fram planeringsförutsättningarna nu sträcker sig. Alltså, bakgrunden var att det är svårt att få hås och håp för nya kurser och utbildningar. Dock gällde att dem som startade i Helsingborg skulle få det eftersom det befrämjade uppbyggnaden av verksamheten där, något som av någon outgrundlig anledning ansågs eftersträvansvärt av universitetsledningen. Framför allt var det väl lärarutbildningar som startades i Helsingborg just för att de behövde lösgöra nya hås och håp.

Men nu glunkas det alltså om att detta inte skulle gälla efter 2015...

Om det skulle visa sig stämma har universitetsledningen för mycket lång tid framöver diskvalificerat olika försöka att styra verksamheten. Om det som sägs är bortglömt efter bara tre år finns ju ingen som helst anledning att lita på de olika infall som omsätts till lockbeten för att vi anställda ska göra än det ena, än det andra som ligger i ledningens intresse. Personligen tror jag att dessa illvilliga rykten är just det och inget annat. Låt oss hoppas det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar