De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets e

De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt  Lunds universitets e
De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets eller någon annan myndighets ställningstaganden.

onsdag 7 mars 2012

Styrelseprotokoll oläsliga

Gud, ibland undrar man hur de lyckas. Vi betalar synnerligen väl tilltagen OH i vårt system. Tack och lov används de ofta för öppenhet. Alla protokoll från universitetsstyrelsen läggs t.ex. upp på en hemsida så att man kan ladda ner och läsa dem. Om det inte var för att länken till protokollen leder till en uppmaning att ladda ner Adobe Acrobat som man inte kan ta sig förbi. Hur är det möjligt att Lunds universitet som lever under så många lagar och förordningar ger Adobe Acrobat gratisreklam på sin hemsida utan att någon reagerar? Vad värre är, eftersom jag sitter på universitetets dator som är supersäkrad och omöjlig att ladda ner program på så är jag helt enkelt blockerad från att läsa styrelseprotokollen. Så var det med. Dit gick overheaden. Tack så mycket.

1 kommentar:

  1. Jaha, se där. Ringde websupport och fick ett fantastiskt bra och trevligt bemötande. Det visade sig att problemet förmodligen hade med inställningar på min webläsare att göra, den är ställd så när jag ska ladda ner portföljer. Denna gång går websupporten fria och jag får skämmas.

    SvaraRadera