De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets e

De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt  Lunds universitets e
De åsikter som uttrycks här är mina egna och representerar inte på något sätt Lunds universitets eller någon annan myndighets ställningstaganden.

måndag 5 mars 2012

Enkät

Jaaaa! De har gjort det igen. Med buller och bång har personalenkäten till alla anställda vid Lunds universitet öppnat, i alla fall skulle den ha gjort det 27/2. Det finns också en hemsida med information och pdf med vanliga frågor och alla enkätspörsmål listade. Men var är själva enkäten??? Som i alla projekt med minutiös planering och noggrant utvalda, välformulerade frågor har man missat det allra viktigaste, en länk så att alla vi som via epost anmodas att fylla i enkäten kan hitta den och göra jobbet. Det sägs att det bara tar tjugo minuter att fylla i enkäten, men ingen har ännu berättat hur lång det tar att hitta den. På frågan om hur vital information och nödvändiga arbetsredskap vidarebefordras till anställda blir det givna svaret att enkäten är det bästa exemplet på att det finns en del i övrigt att önska i den genren.

1 kommentar:

  1. OK, man skulle använda länken i den gamla eposten för att nå enkäten... Borde jag kanske begripit. Men varför inte också ha en sida med lucat-inloggning? Visst kan man då vara rädd för att svaret går att härleda, men det kan man lika gärna vara om man använder länken i eposten. Nu är i alla fall enkäten ifylld.

    SvaraRadera